Iita & MiskaIITA
portugalinvesikoiranarttu
s. 18.12.2004


Iita on luonteeltaan perus-portugalilainen: iloinen, huumorintajuinen, vilkas ja leikkisä. Iita on aina ollut ihmisiä kohtaan välinpitämätön, mutta vesikoiraporukkaan tulon myötä neiti on oppinut, että vierailtakin voi saada herkkuja. Sen seurauksena Iita kulkeekin nykyään kaiken aikaa ihmiseltä toiselle heiluttamassa häntäänsä ja kellistelemässä päätään makupalojen toivossa. 
Iita aloitti maastolajien harrastamisen vesikoiraporukassa vasta 5-vuotiaana täysin ilman tavoitteita ja osoitti heti olevansa sangen pätevä nenänkäyttäjä. Sekä hakumetsässä että jäljellä tämä rouva porskuttaa pätevänä ja aivan onnesta soikeana, mutta itsenäisenä koirana tuntuu useinkin olevan sitä mieltä, että ohjaaja on mukana kulkeva pakollinen hidaste.MISKA
portugalinvesikoirauros
s. 17.4.2010


Miska on hyvin avoin ja iloinen portugeesipoika, joka muuttuu kertaheitolla ässä-keksiksi kun ihmisystävät huomioivat pikkuisenkin. Tämän pojan kanssa tuliset suudelmat ovat taattuja ja rakkaus on aina yhtä rajua.
Miska on yksi porukan isoimmista koirista, mutta omasta mielestään pikkuruinen ja mahtuu jokaiseen syliin. Tyttökoirat ovat Miskan mielestä erityisen ihania ja niitä nuoriherra jaksaa riiata toivoaan menettämättä. Tulisuudellaan tämä kuumakalle osaakin yllättää ihmiset kerta toisensa jälkeen.
Miska esittää muille kovaa poikaa, mutta haluaa silti miellyttää ja onkin pohjimmiltaan oikea mammanpoika. Haussa, jäljellä ja tokossa Miska on oivallinen kumppani, joka jaksaa työskennellä pitkään ja sinnikkäästi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti