Rasta, Pinni & Letti

RASTA
espanjanvesikoiranarttu
s. 1.10.2004

Rasta kuuluu PiVesin mummu-koiriin ja on ollut mukana toiminnassa ihan pikkupennusta lähtien. Rasta on monipuolinen harrastuskaveri, mutta keskittynyt jo parin vuoden ajan pelkästään kilpailemaan agilityssä maxi 3 luokassa perheen juniori-ohjaajan kanssa (aiemmin kilpaili isännän kanssa). Tämä parivaljakko on osallistunnut yhdessä mm. agilityn SM-joukkuekilpailuihin, piirinmestaruuskilpailuihin, junioreiden SM-kilpailuun ja viimeisimpänä Koiramestari 2013 televisio-ohjelmaan. Lisäksi Milja ja Rasta ovat esittäneet mm. enonsa häissä yhdistetyn agility-koiratanssi esityksen ja esiintyvät varmasti jatkossakin mielellään. Rasta on koira, jonka voi ottaa mukaan ihan mihin vain ja sen kanssa voi tehdä melkein mitä vain. Rastan ehdoton pravuuri on kanssaulkoilevien ihmisten takajälkien ajaminen vauhdilla ja äänellä höystettynä.


PINNI
espanjanvesikoiranarttu
s. 18.12.2007

Pinni on Rastan tytär, joka keskittyy harrastuspuolella vain ja ainoastaan agilityyn. Pinni onkin varsin taitava agiliitäjä ja nousi nopeasti kilpailemaan nykyiseen medi 3 luokkaan. Kisakentillä ohjaajana toimii pääasiassa emäntä, mutta toisinaa myös juniori-ohjaaja. Pinni antaa koiraporukassa itsestään usein tosikon kuvan eikä alennu leikkimään juuri kenenkään kanssa. Muut nelijalkaiset ignoorataan tehokkaasti, mutta liiasta tuttavuudesta kaverille annetaan nopeasti lähdöt. Itsekseen Pinni on huomaamaton ja helppo koira, joka omistajiensa iloksi on välttynyt perimästä äitinsä äänekkyyttä.


LETTI
espanjanvesikoiranarttu
s. 12.8.2012

Letti on oman laumansa uusin tulokas ja perheen juniori-ohjaajan ensimmäinen ikioma koira. Alun perusteella tämä neito vaikuttaa oikein mukavalta ja lupaavalta perrotytöltä. Pentuagility onkin tällä parivaljakolla jo kovassa vauhdissa. Koirakontakteja on haettu PiVesistä sekä sen ulkopuoleltaa ja laumansa ihmisedustuksen mukaan Letti onkin koiralauman sosiaalisin edustaja. Tältä tytöltä ei puutu myöskään rohkeutta vaan pikkupennusta asti on menty isojen koirien joukossa, tilanteessa kuin tilanteessa häntä terhakkaasti pystyssä. Omistajat tosin eivät aina ole vakuuttuneita onko kyse aidosta rohkeudesta vaiko silkasta ymmärtämättömyydestä sillä esimerkiksi Rasta-mummua Letti liehittelee nuolemalla tämän irvistyshampaita, vaikka mummu höystää pelottavuuttaan kamalalla murinallakin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti