Milli, Nemo & HukkaMILLI
espanjanvesikoiranarttu
s. 1.11.2002 - matkasi Sateenkaarisillalle 17.12.2014

Milli on PiVesin perustajajäsen ja koko porukan yhteinen mummokoira. Millin erityiskyky on löytää porukasta kuin porukasta Se Heikoin Lenkki, joka varmasti heltyy kostuneiden spanielisilmien edessä ja kaivaa taskustaan jotain suuhunpantavaa pienelle nälkäänäkevälle eläinpoloiselle. Tästä ansiosta juontaa juurensa lempinimi PummiMummi. Milli on kotioloissa varsinainen lady ja viihtyy takan lämmössä lampaantaljalla, mutta metsässä tämä nainen naamioituu sujuvasti jätöksen kuin jätöksen avulla. Myös lempinimi LadyGaga (lausutaan Kakka) on näin ollen täysin ansaittu.
Millin harrastuksiin kuuluvat haku ja jälki sekä toko. Maastolajien puitteissa Lilleri onkin toiminut Vapaaehtoisen Pelastuspalvelun hälytysryhmässä vuodesta 2005 alkaen Tampereen Seudun Etsintäkoirien riveissä.
Milli on työskentelijänä iloinen ja intensiivinen, pientä hulluutta unohtamatta, ja tätä jaloa taitoa rouva on periyttänyt myös PiVesin joukossa touhuaville jälkipolvilleen Nemo-pojalle, pojanpoika Oivalle sekä pojantyttärenpoika Ruffelle.


NEMO
espanjanvesikoirauros
s. 14.2.2006

Nemo jäi kotiin äitinsä seuraksi ja on omaksunut peräkammarinpojan -roolinsa erinomaisesti. Äiti hoitaa edelleen pientä poikaansa kuivaamalla tämän turkin nuolemalla jos se on sattunut kastumaan. Vesikoiraporukassa Nemo on kiistaton johtaja, jonka rauhallisen tyyntä olemusta ja vaikutusvaltaa kukaan ei yleensä kyseenalaista. Ja jos sattuu epäilemään niin epäilee vain kerran kunnes totuus valkenee. Paitsi Oivapoika, jonka mielestä iskän koetteleminen vuodesta toiseen on huvia suurimmillaan. 
Harrastuskaliberi on samanlainen Milli-äidin kanssa ja myös Nemo toimii hälytyskoirana (vuodesta 2008 lähtien). Työskentelijänä Nemsu on kuin traktori diesel-koneella: vakaa ja varma puurtaja, jonka putkiaivoista ajattelumaailmaa eivät muutokset mullista. Ainakaan kovin pitkäksi aikaa.


HUKKA
australiankelpieuros
s. 27.6.2011

Hukka on wannabe -vesikoira, jonka epäillään vakaasti pitävän itseään luppakorvaisena ja kiharakarvaisena. Hukalla on vesikoiralaumassa vastuullinen ja raskas tehtävä: paimentaa lammaslaumaansa ja palauttaa eksyneet karitsat takaisin paikalleen. Ja joskus myös takaisin ruotuun jos joku sattuu harhapoluille eksymään. Työskentelijänä Huksu on kiihkeä ja hektinen, mutta kuitenkin hieman huumorintajuton Virkamies Virtanen. Työ työnä ja huvit huvina. Lajeina Hukulla myöskin haku, jälki sekä toko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti