Late & SepeLATE
espanjanvesikoirauros 
s. 16.1.2005

Late Lammas on ehtinyt harrastamaan kaikenlaista uransa aikana. BH-koe suoritettiin keväällä 2007 ja pari viikkoa BH-kokeen jälkeen Late sai ensimmäisen koularin PK-jäljeltä. Nykyään Laten nimen perään voi lisätä yhdistelmähirmun BH, JK3, HK1, PEHA-A ja AGI maxi 3.
Luonteeltaan Late on jäyhä pohojalaanen oman tiensä kulkija, josta löytyy myös räiskettä ja nopeutta kun niin tarvitaan. Late rakastaa rapsutuksia ja ennen kaikkea kaikenlaista tekemistä. Kotona Larppa on oikea sohvaperuna, joka tykkää makailla sohvalla, sängyssä ja kaikissa mukavissa paikoissa niin leveästi, että muut eivät sitten samaan paikkaan mahdukaan. 


SEPE
espanjanvesikoirauros
s. 3.9.2010

Sepe Susi on sekalainen tohottaja, joka ryntäilee päämäärätietoisesti joka paikkaan ja aina täysillä. Sepen mottona on ”nopeus korvaa puuttuvan osaamisen”. Syksyllä 2012 Sepe suoritti BH-kokeen hyväksytysti ensimmäisellä yrittämällä, mutta muuten juniori on vasta harrastusuransa alussa. Sepe harjoittelee PK- ja pelastuspuolen juttuja maastossa ja kentällä sekä agilityä, missä nopeudesta on pääsääntöisesti hyötyä. Kotona Sepukka on Larpan apumies ja kiusanhenki. Sepe osaa myös hurmata yleisönsä tarvittaessa näennäisesti nätillä käytöksellä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti